· Bocins d'històries VI ·

Publicado en 16 Mayo 2013

Bocins-d-histo-ries-VI.jpgNo feia massa temps que es coneixien, però l’amistat nascuda entre tots quatre anava més enllà del temps i les històries passades. Havien après que l’important era el present i tot el que els quedava per viure junts. Compartien els bons moments i les alegries i també els problemes de cadascú, per petits que semblessin, miraven de poder alleugerir les penes i la tristesa. Moltes vegades no trobaven solucions, però obrien nous punts de vista; i sovint, aconseguien arrancar somriures d’on no s’ho haguessin esperat mai. 

Sabien, que aquella amistat era tan pura que seria molt difícil de poder esquinçar, tot i que hi havia hagut alguna persona que ho havia intentat...


L'oficina d'afers amicals es trobava al carrer Embadalit número 1, a tocar de l'oficina de desficis amorosos i no massa lluny de la d'enemistats recalcitrants. Aquell matí havia arribat un expedient nou, d'un grupet de quatre que volien canviar de categoria, passant de «coneguts» a «amics». Tota la documentació semblava en regla i, a més, havien tret bona nota a l'examen tipus test «què faria jo pel meu amic sense esperar res a canvi», tot i haver fallat bastant a l'apartat de «allò que sé que el farà feliç», cosa d'altra banda habitual doncs això és quelcom que requereix temps per aprendre-ho. Però el funcionari que l'estava tramitant no n'estava gaire per la labor. Qui ho havia de dir, però ell havia intentat ser el cinquè de la colla sense èxit: no el van admetre degut a la seva condició de pedant ensopit. Però ara tenia a les seves mans la possibilitat d'esgarriar les intencions d'aquests que no el volien. Llavors, sense pensar-ho dos vegades més, va posar l'expedient a la safata de denegats i va marxar a esmorzar. No s'havia fixat que la persona del servei de neteja havia netejat tant a fons el seu escriptori que, en el seu afany, havia descol·locat tot, safates incloses. Quan va tornar de fer l'entrepà i havent llegit uns quants diaris, el noi dels encàrrecs ja s'havia endut els expedients. No es va adonar de res. Mentrestant, el nostre expedient va arribar per accident a una secció especial de la mateixa oficina que, desprès d'analitzar la documentació, va estampar el segell d'aprovat. Els acabaven d'atorgar la categoria «Amigos para siempre, means you'll always be my friend.» en la seva variant «Amics per sempre, means a love that cannot end.» convalidable a l'estranger com a «Friends for life, not just a summer or a spring.»

Escrito por princesa pèsol & Amkiel

Etiquetado en #·QUIMERAS·

Comentar este post